štvrtok 7. júna 2012

Novinky na stránke Jupitera

Chvíľu som teraz  blog vynechával, môžu za to najmä prípravy ďalšieho Jupitera a fantasy antológie, ktorá sa bude krstiť na Parcone/Istrocone v septembri. Pred akciou budem robiť rozsiahle promo, budem tam totiž zabezpečovať miestnosť, venovanú fanúšikovskému hnutiu.

No novinky sú. A to na stránke Jupitera. Keď si na ňu teraz kliknete, prvé čo vám padne do očí je zmenený podkladový obrázok. Nieleže je farebný, ale hlavne úplne iný. Namaľoval ho Juraj Maxon a bude zdobiť obálku druhého Jupitera.
Ďalšie zmeny sú skrytejšie, no minimálne rovnako zaujímavé. Konečne vám prinášame čítačkove verzie, a to v obidvoch najrozšírenejších formátoch, EPUB a MOBI. Hlavne za tú poslednú verziu musím poďakovať Matúšovi “Radeonovi” Nerádovi zo združenia  SciFi Guide, ktorý nám ju urobil. Z nej som ja potom prepracoval epub.

Zmenil sa aj spôsob sťahovania. Prvé číslo si teraz môžete z download sekcie stiahnuť priamo, bez overovacieho kódu. Príležitosť na to máte do konca augusta. Ak chcete však číslo z archívu alebo sa pohotovo dozvedieť, že už vyšlo druhé, nechajte nám e-mailovú adresu tak ako doteraz.
Tento dvojaký spôsob sťahovania chceme zachovať aj naďalej. Prvé dva mesiace si teda nové číslo budete môcť stiahnuť iba s overovacím kódom. Budeme sa vám snažiť čo najskôr ponúknuť čítačkový formát - pri ňom veľa závisí aj od úspechu prvého čísla v tomto formáte. Ak sa totiž ukáže, že to volanie po ňom bolo iba prianie hŕstky nadšencov, venujeme svoj čas radšej lepšiemu zalomeniu PDF verzie. No a po dvoch mesiacoch dostanete aj ďalšie číslo na stiahnutie bez overovacieho kódu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára